Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Vote for me too!

Πλησιάζει η μεγάλη ψηφορία της Κυριακής για την εκλογή νέου προέδρου του γαλάζιου κόμματος. Με την ταπεινή προσωπική μου άποψη κρίνω τελείως γελοίες συγκεντρώσεις τύπου 'θα το σηκώσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι'(στην προκειμένη την δάδα βέβαια) Χρήματα πεταμένα κυριολεκτικά στο δρόμο με μορφή σημαιών και φυλλαδίων (δεν θα μπορούσαν να δοθούν σε υποτροφίες αυτά τα χρήματα, ε,ε,ε;). Καθαρή επίδειξη δύναμης και εντυπωσιασμού, αναρωτιέμαι αν την επόμενη της ψηφοφορίας, ο νικητής θα αλυσοδέσει τον ηττημένο και θα τον περιφέρει στους δρόμους της Αθήνας, ίσως να τον τυφλώσει και να του κόψει και τα άνω άκρα όπως συνήθιζαν στην Βυζαντινή αυτοκρατορία, θα προσεγγίσει έτσι και το κοινό του SAW.
Τι άσκοπες παραστάσεις, αφού η εσωκομματική πολιτική (άντε,για να μην το γενικεύσω)κρίνεται στα καφενεία. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί άσχετα με το πόσο θα φωνάξει η Ντόρα η ο κος ΠΟΛΑΝ κι αν στην εκάστοτε συγκέντρωση μαζεύτηκαν 5000 νοματαίοι ή 5001. Φοβάμαι -λόγω ιδιοσυγκρασίας του Έλληνα- πως από εδώ και πέρα κάθε φορά που θα γίνονται εκλογές και στα ένα εκατομμύριο σωματεία που υπάρχουν θα κλείνουμε το Ζάππειο,το Πεδίον του Άρεως, το Σύνταγμα. Εκλογές ανάδειξης προέδρου του Σωματείου της κάτω Ραχούλας;Ας μαζευτούμε όλοι Θησείο, εκλογές για τον χορευτικό-οικολογικό-πολιτιστικό σύλλογο Η Ωραία Ελένη; Να κλειστεί όλη η Πειραιώς! Ποιος θα έχει την φαεινή ιδέα να γίνει κάποια μάζωξη στην χωματερή να γλυτώσουμε,έχει άπλετο χώρο και δεν θα δημιουργεί και κυκλοφοριακό. Και όσο σκέφτομαι πως όλα ξεκίνησαν με τον αγαπητό ΓΑΠ που κατέβηκε μόνος τους σε εκλογές, τι να σου πω Πρωθυπουργέ, τα σπας, είσαι και κοινωνιολόγος πανάθεμα σε, κάψε τα πτυχία σου τώρα που άνοιξες το κουτί της Πανδώρας.
Μεθαύριο μην κατεβείτε κέντρο,έχω κλείσει το Σύνταγμα για ομιλία, όσοι με υποστηρίξουν θα έχουν την τιμή να ενταχθούν στο νέο κόμμα μου που δημιούργησε η Kiki εγώ και ο εαυτός μου. Α!και η Irene..

Δεν υπάρχουν σχόλια: